Sök

Start / Aktuellt / TV och bredband

TV och bredband via Open Universe

 


Ny bredbandslösning under 2017 och 2018

Open Universe är vår leverantör av tjänster för tv, bredband och bredbandstelefoni.

Förändringar av tv-utbudet kommer att ske områdesvis under 2017 och 2018. Vill du ha hjälp att hitta rätt tjänst och leverantör sms:a BREDBAND till 72660 så kontaktar Open Universe dig. Du kan även ringa Open Universe på tel. 08-522 736 50.  

Vi meddelar varje bostadsområde när det är dags att välja och beställa  TV-leverantör. Alla hyresgäster kan redan idag beställa bredbandsuppkoppling. På vasterviksbostad.openuniverse.se kan du läsa mer om utbud och beställa tjänster utifrån vad som passar dig bäst, där finns flera olika leverantörer och paket att välja bland.

Västerviks Bostads AB har tecknat ett avtal med Telenor om ett grundpaket på TV för våra boende, det innebär att du kan beställa en TV-tjänst med kanalerna SVT1, SVT2, SVT24, TV4, TV6, Kunskapskanalen och Barnkanalen från Telenor för 0 kr per månad. Du kan beställa tjänsten på vasterviksbostad.openuniverse.se. Klicka på våra tjänster, följt av TV, du kan även ringa direkt till Telenor 020-222 222.

Som kompensation för denna förändring har vi i förhandling med Hyresgästföreningen kommit överens om en sänkning av hyran med 40 kr per månad från och med den månad som förändringen sker.

vasterviksbostad.openuniverse.se